HTML

Tagline

2012.10.24. 16:57 puffneki

Az ember, aki ott sem volt

okt.23 (17)17.jpg

A Népszabadság online tudósított arról, hogy Bauer Tamás, a DK alelnöke is ott volt a Milla tömegtüntetésén. Azaz nem is volt ott, hanem mindössze meghallgatott néhány szónoklatot a Petőfi-szobor közelében – mondta a politikus.

A fenébe! Bauertől kell megtudnom, hogy én sem voltam ott, legalábbis csak épphogy, mert jórészben én is a szobornál sétálgatva „hallgatóztam”.

Ezek szerint az MTI adata helyes volt: az irdatlan tömeg mindössze 20.000 emberből állt. Ez a szám úgy jött ki nekik, hogy a résztvevők túlnyomó többségét „Bauerosították”, igazából tényleg csak ennyien „voltak ott”, a többi pár tízezer mindössze meghallgatta a szónokokat.

Úgy tűnik, hogy Bauer Tamásban  két ember lakozik. Az egyik méretes írásban fejti ki, miért nem megy el a Millára és zsigeri ellenszenvet érez, míg lábait egy  másik Bauer mozgatja és odaviszik, ahol manapság a demokraták többsége gyülekezik.

Nagyon remélem, hogy amit hallott, véglegesen meggyőzte arról, hol a helye a jelenlegi rezsim demokratikus ellenzékének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://puffneki.blog.hu/api/trackback/id/tr474867846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása