HTML

Tagline

2012.11.08. 17:00 puffneki

ZAGY - 00

Nem szeretnék rendőr lenni Egerben. Lesülne a képemről a bőr, hogy kollégáim szégyent hoztak városomra, megyémre, hazámra és összes nemzettestvéremre egyaránt.

Történt, hogy néhány tudatlan és nyilván rosszindulatú egri rendőr megállított egy gépkocsit, amellyel az abszolút tiltott zónában furikáztak

Igaz, hogy a sofőrnél nem volt jogosítvány és az autónak sem akadt érvényes műszaki vizsgája, viszont a gépkocsivezető megmutatta képviselői igazolványát. Kiderült, hogy ő személyesen Zagyva Gyula, a Jobbik nevű társaság országgyűlési képviselője, a karikás ostor avatott szakértője.

A rendőrök ennek ellenére nem kértek bocsánatot otrombaságukért, hanem folytatták az intézkedést és még azt is hangsúlyozták jelentésükben, hogy Zagyva testvér mindvégig pökhendien, udvariatlanul – magyarul: büdös bunkó módon – viselkedett.

Megáll az ész, komolyan mondom. Hát nem értik ezek a földhözragadt emberkék, hogy akit éjjel és nappal kizárólag nemzete felemelkedése foglalkoztat, az képtelen olyan piszlicsáré ügyekkel törődni, hogy most hova hajt be és hova nem? Meg ez a műszaki vizsga… Őrület. És a Szent Korona-tan meg a rovásírás? Mind smafu? Döntsétek már el végre, hogy mi a fontosabb nektek? Boldog magyar jövő Mária országában, ahol kizárólag jó magyar emberek élnek, vagy lesüllyedünk a mindennapok bűzös mocsarába a hülye szabályokkal és az IMF-fel együtt.

Hogy mi? Ha karamboloznék és nincs biztosításom, merthogy műszakim sincs? Na, azt szeretném látni, hogy valakinek nekikoccanok és nem kanyarítom rá azonnal a karikás ustoromat, de rögvest, hogy kifordul a nyamvadt cigányniggerzsidó szeme a helyiből, de ki ám!

Egy szabadságharcos oda hajt be, ahová csak akar, és ehhez nem kell sem jogosítvány sem műszaki vizsga.

Miként lehetne a jövőben elkerülni, hogy fentihez hasonló méltánytalanság essék meg nemzetünk legjobbjaival? Azt hiszem, az adatvédelmi biztos egyedi rendszáma jelentheti a megoldást. Zagyva Gyulának is valami hasonlóra lenne szüksége és akkor messziről látni, olvasni lehetne, hogy ki is vezeti szabálytalanul a közlekedésre alkalmatlan járművet.

Javaslatom:

ZAGY 00.

Ritka, hogy egy egyedi rendszám 4 betűje és két számjegye gyakorlatilag tökéletesen leírja, jellemezze tulajdonosát.

zagy – Apró szilárd szemcsék és a víz (együtt áramló) keveréke. (zagyva, zagyvalék) Magyar értelmező kéziszótár

00 – a toaletthelyiség nemzetközi jelzése.

rendszám 2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://puffneki.blog.hu/api/trackback/id/tr404897476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása