HTML

Tagline

2012.12.21. 14:31 puffneki

Tünde néni vagyok, kuss legyen!

Pont, mintha jógáznék: érzem, ahogy lelkem lenyugszik, stressz, félelem, feszültség messze távozik és mennyei béke, szeretet áraszt el. Szinte már a Paradicsomban vagyok, Pártunk és Viktorunk végtelen harmóniája egy pillanat alatt elűzte baljós gondolataimat. És mindehhez elég volt elolvasnom Tünde néni nyilatkozatát.

Mint tudjuk, Almádi két tannyelvű gimijében arról kérdezgették a végzős diákokat és tanáraikat, hogy mi a véleményük a keretszámokról, diáktüntetésekről, erről az egész katyvaszról, amit a felsőoktatásban művelnek illetékesék. A meghallgatásokról jegyzőkönyvek készültek, amelyeket a megyei akármilyen felsőbb intézményhez továbbítottak, vagy akartak továbbítani. Nem csoda, hogy szülők és az iskola hajdani diákjai petíciót írtak az igazgatónak.

Vagyunk néhányan, akik úgy gondolták, hogy ehhez hasonló már soha többé nem fog előfordulni hazánkban. Ez a „soha többé” persze akkor lenne megfelelő viszonyítási pont, ha valaki emlékezne hasonlóra. Az igazgató - Gránásiné Bácsi Tünde – nem azután érdeklődött, nyomozott, hogy ki rúgta be labdával az ablakot, vagy kik dohányoztak a nagyszünetben, hanem diákjai, oktatói véleményét kívánta papíron rögzíteni. Az ember már naponta sóhajt fel és legyint egy nagyot: francba az egésszel, ennél lejjebb már nem süllyedhetünk. Másnapra általában kiderül, hogy de igen, mintha végtelen lenne alattunk az otrombaság, erkölcstelenség, gátlástalanság óceánja. Már régen a Titanic alatt járunk, pedig az 4500 méteres mélységben rozsdásodik.

A Veszprém Megyei Intézményfenntartó Központ  azonnali vizsgálatot rendelt el. A „vizsgálat” pártatlan, szakszerű és végtelenül korrekt volt, hiszen nem mást kértek fel lefolytatására, mint magát Tünde nénit. Személye nyilván garancia volt a gyors, alapos, kérlelhetetlen tényfeltárásra. Így is történt! Tünde néni néhány óra alatt kiderítette, hogy ő semmi ilyesmit nem követett el. Ebből nyilvánvalóan az következik, hogy mindegyik végzős diák rosszul emlékezik, ne adj’ isten, hazudik, mint a vízfolyás.

Gránásiné Bácsi Tünde nyilatkozata:

"Ennek megfelelően saját hatáskörben tájékozódtam, tanulókkal és a pedagógusokkal egyaránt beszéltem, hogy teljes képet kapjak arról, megalapozottak-e a szülői panaszok. Azokat a vádakat, hogy a vizsgálathoz jegyzőkönyvet írtam, illetve írattam alá, határozottan visszautasítom. A vizsgálat eredménye nem igazolta a bejelentésben elhangzott vádakat"

Kérem, olvassák el még egyszer figyelmesen Tünde néni szavait. Ugye érzik már? Tisztára, mint a jóga, nem?

torz.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://puffneki.blog.hu/api/trackback/id/tr424976330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása